Follows
Mitsubishi
Over ons

Over Goldcar

Goldcar vindt u op een goed bereikbare locatie aan de Pletterij in Amstelveen. De metro, tram en bus stopt bij ons voor de deur.

Wij zijn dealer van Hyundai en Mitsubishi en specialist van SAAB en Daihatsu. U treft bij ons een zeer ruim aanbod van nieuwe personen- en bedrijfsauto’s aan.

 

Groot assortiment

In onze occasion-showroom vindt u een groot assortiment gebruikte auto’s van diverse merken. Bent u op zoek naar de auto die bij u past? Bij Goldcar bent u altijd aan het juiste adres.

 

Service bij Goldcar

Naast verkoop van auto’s kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw auto, reparatie, schadeherstel of APK-keuring voor alle merken. Verder kunnen wij u van dienst zijn bij leasing, financiering en verzekeringen.

Ons enthousiast, vakkundig en servicegericht team zal u graag te woord staan. We zien uw komst tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Goldcar

Edu Inen

Goldcar zoekt monteur

Wij zijn op zoek naar een monteur die op korte termijn ons team komt versterken. Autobedrijf Goldcar heeft een fraaie werkplaats en een vakkundig team monteurs. Hier wordt met plezier en in een goede sfeer met elkaar gewerkt aan de diverse modellen van Hyundai, Mitsubishi en Daihatsu bijvoorbeeld, maar ook aan de pechgevallen van de ANWB.

Want Goldcar B.V. is door de ANWB verzocht om bij pechgevallente assisteren in de regio. Hetgeen natuurlijk iets vertelt over onze service, inzet en kwaliteit. U begrijpt dat wij daar best een beetje trots op zijn. Als u zich hierin kunt vinden en bent u in het bezit van een geldig rijbewijs, dan verzoeken wij u telefonisch of schriftelijk te reageren.

Voor meer informatie vraag naar de heer S. Sisic Becirovic, telefoon 020 643 6577
of per e-mail samir@goldcar.nl.